Aydıntepe Kardeşlik Sofrasında Buluşuyor...

22 Haziran 2016 Çarşamba

Kardeşlik ve dayanışma adına belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Ramazan Sofrası’na genç, yaşlı, çoluk çocuk tüm Aydıntepe halkını davet eden Belediye Başkanımız Haşim Şentürk, “Kardeşlik ve dayanışma örneğini Ramazan bereketiyle birlikte sergileyeğimiz bu iftar vesilesiyle Aydıntepe’mizi 7 den 70'e, genciyle yaşlısıyla aynı sofrada buluşturarak kardeşliğimizin bu kardeşlik vakti olan ayda pekişmesini amaçlıyoruz. Ramazanın bereketini 75.Yıl Parkına taşıyoruz. İnşallah Rabbimiz sağlık sıhhat verdiği sürece daha nice iftar sofralarında buluşacağız. Ben bir kez daha tüm kardeşlerimizi iftar soframıza Ramazanın bereketini hep birlikte paylaşmaya davet ediyorum"dedi.