Aydıntepe Belediyesi 120 Yeni Çöp Konteyneri Aldı

17 Eylül 2015 Perşembe

Aydıntepe belediyesi çöp konteynerleri değiştiriyor.

Aydıntepe Belediyesi, temizlik hizmetlerinde kullanmak üzerine 120 adet yeni çöp konteyneri aldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni çöp konteynerleri Aydıntepe ilçesinin mahallelerinde kullanılmak üzere vatandaşların hizmetine sundu. Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, çöp toplama işleri ile çevre temizliğine büyük önem verdiklerini belirtti. Bu amaçla yeni aldıkları 120 çöp konteynerlerini ilçenin ihtiyacı olan yerlerine dağıtmaya başladıklarını anlatan Başkan Şentürk, bu yöndeki çabalarına ilçe halkının da temizliğe daha çok dikkat edip atıklarını konteynerlere atarak destek olmalarını istedi.