Belediyemiz Çalışmalarına Devam Ediyor

17 Ocak 2017 Salı

Aydıntepe Belediyesi tarafından Merkez Camii'mizin eski abdesthanesi ve gasılhanesi restore edilerek hizmete açıldı.
Lavaboların engelli vatandaşlara göre de dizayn edilmesi Aydıntepe halkı tarafından olumlu karşılandı. Restore edilen abdesthane ve gasılhane ile ilgili Belediye Başkanımız Haşim ŞENTÜRK tarafından yapılan açıklamada, "İlçemiz merkezinde bulunan bakımsız, döküntü ve neredeyse kullanılmaz haldeki umumi tuvalet Belediyemiz tarafından baştan aşağı yapılan çalışmalar sonucunda yenilenerek modern, temiz bir umumi tuvalet daha hizmete kazandırıldı.Yenilediğimiz Gasılhanede kullanışlı şekilde hizmet vermeye başladı..