Yeni Görevinde Başarılar Dilediler

18 Ocak 2017 Çarşamba

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan Aydıntepe Meslek Yüksekokulu Müdürümüze Hayırlı Olsun Ziyareti...

Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış , Belediye Başkanı Haşim Şentürk , Milli eğitim müdürü Halil İbrahim Arslan ve Özel idare müdürü Hamit Güneş ile birlikte Aydıntepe Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. İlker Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaymakam Haskırış ve Başkan Şentürk Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan İlker Tekin’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar dilediler. Ziyarette ayrıca Meslek Yüksek Okulunun eğitim, öğretim hizmetleri ve faaliyetleri hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.