"AYDINTEPE'NİN YILDIZ VOLEYBOLCULARI"...

23 Mayıs 2016 Pazartesi

2015-2016 sezonu Bayburt'ta düzenlenen Voleybol turnuvasında Yıldızlar ve Gençler kategorisinde şampiyon olarak,İlcemize çifte kupa kazandırıp ve bu basarisindan dolayı Erzincan ilinde 5-8 mayıs tarihlerinde duzenlenen Voleybol Genç erkekler müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı elde etmiştir.
Aydintepe Gençlerbirliği çıktığı 3 maçta sırasıyla:
1.maç Rize fındıklı:3-1
2.maç Artvin :3-2
3.maç ErzincanSpor :3-1 sonuclarla 3te 3 yaparak ilçemiz ve ilimizi en iyi sekilde temsil etmiştir. Grup 1.olarak 30 Mayıs- 06 Haziran tarihleri arasinda İzmir 'de düzenlenecek olan kulüpler arasi altyapı Türkiye Şampiyonası maçlarına katilma hakkini kazanmistir.
İlcemize bu gururu yasatan Aydintepe Gençlerbirliği voleybol takımımız yöneticilerine,teknik heyetine, sporcularına ve emegi gecen tüm kurum ve kuruluslara teşekkür ederiz.
Aydıntepe belediye ve halkı olarak destegimiz sizinle olacaktır..