Belediyemizden sporcularımıza destek

Aydıntepe Belediyesi, Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek Aydıntepe Gençlerbirliği sporcularına malzeme desteği sağladı.
İlçedeki spor kültürünün artması ve gençlerin spora olan ilgisini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Aydıntepe Belediyesi, Türkiye Şampiyonası’nda Bayburt ve ilçemizi temsil edecek olan Aydıntepe Gençlerbirliği voleybol takımına spor ayakkabısı dağıttı. Spor malzemelerinin dağıtımını yapan Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim ŞENTÜRK yönetici,teknik heyet ve sporcu arkadaşlar ile görüşerek maçlarında başarılar diledi.

Belediye olarak her zaman spor ve sporcuyu desteklediklerini vurgulayan Başkan Şentürk, "Sizler yeter ki spor yapmak isteyin, bizler tüm imkanlarımızla her zaman yanınızdayız. Spor dostluk, barış ve kardeşliktir. Fair- play çerçevesinde tüm maçlarınızda başarılar diliyorum" dedi.

25 Mayıs 2016