İş Makinesi Kapasitesi Artmaya Devam Ediyor...

Aydıntepe Belediyesi Peşin 227.000 TL. Ödeyerek Yeni Kepçe Aldı..

Aydıntepe İlçe merkezinde meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılmak üzere belediye başkanlığı makine parkına yeni bir kepçe alımı yaptı.

Aydıntepe Belediyesi tarafından yeni alınan kepçe çalışmalara yakında başlıyor. Aydıntepe Belediyesi'ne ait hizmet birimlerinin Aydıntepe için yapacağı çalışmalarda kullanılmak üzere görevlendirilen araç , belediye çalışmalarında kullanı...lmaya bir hafta içinde başlayacağı ve Kepçenin ilçe merkezinde meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılacağı bildirildi.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim ŞENTÜRK yaptığı açıklamada; Belediyemize ait hizmet birimlerinin, Aydıntepe için yapacağı çalışmalarda kullanılmak üzere görevlendirilen Kepçenin ilçede meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerinde kullanılacağını söyledi. Şentürk ; Göreve geldiğimiz gün itibarı ile Makine Parkımızı yeniliyor aynı zamanda güçlendiriyoruz. Yeni Makinamız son model olup, İhtiyaçlarımıza cevap verebilecek teknoloji ile tasarlanmış olduğunu söyleyerek hemşehrilerimize hayırlı olsun dedi.

22 Haziran 2016